2014-10-15 10:06:15
Φωτογραφία για Νεκρός ο 46χρονος αγνοούμενος από τον Καρδαμά...
Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 46χρονου Λεωνίδα Γιαννόπουλου από τον Καρδαμά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από πέντε μήνες.

Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση στην περιοχή του Καρδαμά, με τα πρώτα στοιχεία να συγκλίνουν ότι πρόκειται για τον εξαφανισμένο άνδρα.

Χθες το απόγευμα πραγματικά σήμανε συναγερμός στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά την πληροφόρηση για ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη στην περιοχή του Καρδαμά.

Τραγική ειρωνεία

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το πτώμα του γιου το βρήκε ο ίδιος του ο πατέρας, ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος, ο οποίος αναζητούσε μάταια το παιδί του όλους αυτούς τους μήνες και τελικά ήταν τόσο κοντά του, αφού η σορός του εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο σχεδόν δίπλα στο χωράφι του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας είχε πάει χθες το απόγευμα για κάποιες εργασίες στο κτήμα του, πολύ κοντά στο σημείο που είχε εξαφανιστεί ο γιος του, και ενώ δούλευε του τράβηξε την προσοχή έντονη δυσοσμία.


Ο πατέρας κινήθηκε προς ένα λοφίσκο με πυκνή βλάστηση από σκίντα και θάμνους και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, καθώς αντίκρισε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι αναγνώρισε τα ρούχα του γιου του.

Και ιατροδικαστής στο σημείο

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Αστυνομία κάλεσε ιατροδικαστή και στο σημείο έφθασε ο ιατροδικαστής Πατρών κ. Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος σε πρώτη φάση δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, αν και σε πρώτη φάση δεν βρέθηκε κάτι επιλήψιμο.

Παρ’ όλα αυτά φως στην υπόθεση θα ρίξει η διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής, καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις που παρήγγειλαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς κοντά στο πτώμα βρέθηκε και ένα μπουκάλι από γεωργικό φάρμακο και εικάζεται ότι ο 46χρονος αυτοκτόνησε πίνοντας το φάρμακο.

Πέραν των παραπάνω, θα διενεργεί και εξέταση με τη μέθοδο DNA για να εξακριβωθεί η ταυτότητα της σορού και να πιστοποιηθεί ότι πρόκειται για τον 46χρονο, καθώς το μοναδικό στοιχείο αυτή τη στιγμή είναι η αναγνώριση των ρούχων του από τους οικείους του.

Η αστυνομικοί ερεύνησαν ολόκληρη την περιοχή, χωρίς να βρεθεί κάτι περισσότερο, και η σορός του 46χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Ο 46χρονος είχε εξαφανιστεί το πρωί της Κυριακής 4 Μαΐου, όταν πήγε στα χωράφια της οικογένειας στη θέση «Χερμόλακκα» στον Καρδαμά για να ραντίσει τις καλλιέργειές τους.

Η οικογένειά του άρχισε να τον αναζητά από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής ενημερώθηκαν οι αρχές και στην περιοχή διενεργήθηκαν έρευνες για ημέρες, με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής και κλιμακίου της ΕΜΑΚ Πατρών με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου. Ωστόσο οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, ενώ οι δικοί του τον αναζήτησαν και μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη και τελικά το μυστήριο της εξαφάνισης λύθηκε χθες, χωρίς κανείς να περιμένει αυτή την εξέλιξη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ