2014-10-15 11:07:27
Φωτογραφία για «ΓΕΜΙΖΕΙ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΕΝΤΗ...
Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στον Μίτσελ να... σβήσει αρκετά ονόματα από το απουσιολόγιό του.

Εβδομάδα επιστροφών μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η τρέχουσα για τον Ολυμπιακό που προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη το Σάββατο (18/10). Ο Μίτσελ καταστρώνει σταδιακά τα πλάνα του για το ματς στο Παγκρήτιο και βλέπει το προπονητήριο στο Ρέντη να... γεμίζει μέρα με τη μέρα καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Έτσι, την Τρίτη (14/10) επέστρεψε ο Ντουρμάζ, την Τετάρτη (15/10) αναμένεται να τεθούν ξανά υπό τις οδηγίες του οι Αφελάι, Κασάμι, Ελαμπντελαουί καθώς και οι τρεις Έλληνες διεθνείς (Μήτρογλου, Μανιάτης, Φορτούνης).

Μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Βόρεια Ιρλανδία, όπου οι Βρετανοί επικράτησαν με 0-2.

Τέλος, από την πλευρά των διεθνών το… παζλ θα συμπληρώσει επιστρέφοντας ο Εντινγκά.

Όσο για το… μέτωπο των τραυματιών ανεβάζουν ρυθμούς οι Ντοσεβί, Φουστέρ, Μπενίτες και Διαμαντάκος με τον Μίτσελ να ευελπιστεί πως θα δει ανάλογη αλλά και ακόμα καλύτερη εικόνα σήμερα στην προπόνηση με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης στο Ηράκλειο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ