2014-10-15 18:24:30
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΚΑΤΑΪ...
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Παρτιζάν, στην έδρα της τελευταίας, στο ντέρμπι της σερβικής λίγκας. Ο Αλεκσάνταρ Κάται μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα "sportske.net" για το ματς που έρχεται.

Και όπως εξήγησε: "Είχαμε δύο ισοπαλίες στη σειρά μετά από τις συνεχόμενες νίκες που είχαμε πετύχει. Ίσως κάτι να μην πήγε καλά στα τελευταία ματς, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω. Η δουλειά μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μαζί με τους συμπαίκτες μου στο ντέρμπι, να παίξουμε με αποφασιστικότητα και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Με δεδομένο ότι τα τελευταία ντέρμπι στην έδρα της Παρτιζάν έχουν κριθεί στα τελευταία λεπτά υπέρ των γηπεδούχων, ο Κάται ανάφερε: "Ίσως ο τροχός της τύχης γυρίζει αυτή τη φορά προς την πλευρά μας. Εγώ δεν κοιτάζω το παρελθόν, αυτό δεν αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για το σαββατιάτικο ματς".

Και κατέληξε: "Θα είναι μια μάχη για μας. Δεν μας λείπει η αυτοπεποίθηση ούτε η πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να φύγουμε νικητές από την έδρας τους".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ