2014-10-15 23:47:09
Φωτογραφία για Συνάντηση κ. Βούλας Πατουλίδου με Πρόξενο Κύπρου
“Η ενότητα του Ελληνισμού δημιουργεί ανάχωμα στις διεκδικήσεις των γειτόνων μας” δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου κατά τη... διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης που είχε στο γραφείο της με τον Πρόξενο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Κώστα Ψευδιώτη, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου.

“Η Ελλαδική και η Κυπριακή κοινότητα, βιώνοντας τη δυσχερέστερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών, θα αντεπεξέλθει στις αναπτυξιακές προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ταυτόχρονα, με την θωράκιση της ενότητας μεταξύ τους, τη σύμπνοια, τη συμπόρευση και την αλληλεγγύη θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις όποιες επεκτατικές βλέψεις της Γείτονος” ανέφερε η κ. Πατουλίδου στον κ. Ψευδιώτη.

Ευχαριστώντας τον κ. Πρόξενο για την επίσκεψή του, η κ. Πατουλίδου δήλωσε ότι “ο κ. Ψευδιώτης, είναι ένας ικανός και έμπειρος διπλωμάτης που ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντά του. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που τον υποδέχτηκα στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του εδώ, ενισχύει τους δεσμούς αίματος που συνδέουν δύο κοινότητες.”
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ