2014-10-16 02:23:08
Φωτογραφία για Μακροπρόθεσμη πρόγνωση του χειμώνα 2014-2015 για τις ΗΠΑ
Αναλυτική εκτίμηση για τον φετινό χειμώνα των Η.Π.Α δημοσίευσε σήμερα ο αμερικανικός οργανισμός Accuweather Την σκυτάλη φέτος παίρνουν οι κεντρικές και οι ανατολικές πολιτείες, οι οποίες αναμένεται να “τραβήξουν” το βάρος του φετινού χειμώνα. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο χειμώνας σε αυτές τις πολιτείες θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη χρονιά, θυμίζοντας τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τα έντονα φαινόμενα που επικράτησαν στις περισσότερες πολιτείες των Η.Π.Α.

Οι βόρειες και βορειοανατολικές πολιτείες θα δεχθούν αρκετά μεγάλα ύψη χιονιού, μεγαλύτερα από τον ετήσιο μέσο όρο. Γενικότερα, μπορούμε να πούμε ότι πολιτείες που βρίσκονται κοντά στα Απαλάχια όρη, όπως η Νέα Υόρκη, η Πενσυλβάνια, η Δυτική Βιρτζίνια και το Οχάιο θα δεχθούν τις περισσότερες χιονοπτώσεις.

Πολλά επεισόδια ισχυρού παγετού αναμένονται στις πολιτείες Οκλαχόμα, Αρκάνσας, Τενεσί και Κεντάκι, ενώ νοτιότερα σε ένα μεγάλο τόξο που εκτείνεται από τις δυτικές μέχρι και τις ανατολικές πολιτείες προβλέπονται αρκετές βροχές. Περιοχές όπως η νότια Καλιφόρνια,το Νέο Μεξικό και το Τέξας θα έχουν ηπιότερο χειμώνα με περισσότερες βροχοπτώσεις απ΄ότι συνήθως.


Τέλος, πολύ μεγάλα ύψη βροχής αναμένεται να δεχθεί η πολιτεία της Φλόριντα.

Πολύ καλή προγνωσιμότητα παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι μακροχρόνιες προβλέψεις του Accuweather. Θυμίζουμε τα στοιχεία που παρουσίασαν τον χειμώνα 2013-2014 και 2012-2013.

Η μακροπρόθεσμη πρόγνωση του χειμώνα για την Ευρώπη και τη χώρα μας αναμένεται στα τέλη του μήνα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ