2014-10-17 03:18:07
Φωτογραφία για Αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τα περί φυγής καταθέσεων
 Πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, εξελίσσονται τα νέα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τα περί φυγής καταθέσεων.

Κύκλοι της «Κομουνδούρου» σχολίαζαν ότι «η πανικόβλητη κυβέρνηση δεν διστάζει «ούτε καν τις καταθέσεις των πολιτών να ρισκάρει προκειμένου να παρατείνει λίγους μήνες τη θητεία της.Δεν διστάζει να βάζει την Ελλάδα σε περιπέτειες μόνο και μόνο για να παραμείνει αυτή λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία» καθώς, σύμφωνα πάντα με πηγές της Κουμουνδούρου, καταφεύγει στο τελευταίο όπλο που της απέμεινε «τη στρατηγική της έντασης και της κινδυνολογίας με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών».

Η κυβερνητική απάντηση ήρθε δια στόματος της εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, που τόνισε ότι «Τώρα πια τους κατάλαβαν όλοι. Την ώρα που η Ευρώπη στηρίζει ανοιχτά την Ελλάδα και αναγνωρίζει τις επιτυχίες της ελληνικής κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος που πραγματικά παίζει ακόμη και με τις καταθέσεις του ελληνικού λαού και την ίδια στιγμή ουσιαστικά ζητά να μη βγούμε από το μνημόνιο»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ