2014-10-17 03:35:10
Φωτογραφία για Μεξικό: Καμήλα σκότωσε 60χρονο για μία Coca-Cola! [video]
Τραγικό θάνατο από μια καμήλα βρήκε ο 60χρονος ιδιοκτήτης ενός ζωολογικού πάρκου στο Μεξικό, όταν το ζώο του όρμησε και τον χτύπησε βάναυσα.

Ειδικότερα, η καμήλα κλώτσησε και χτύπησε τον 60χρονο Ρίτσαρντ Μιλέσκι πριν καθίσει πάνω του, την ώρα που ήταν σχεδόν νεκρός στο θέρετρο της Τουλούμ τη Δευτέρα.

Οι διασώστες, μάλιστα, έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ένα σχοινί δεμένο σε ένα φορτηγάκι για να τραβήξουν την καμήλα από το άψυχο σώμα του Μιλέσκι.

Ο εισαγγελέας του Τουλούμ, Αλμπέρτο Κάντο, δήλωσε: «Η καμήλα τον κλώτσησε και τον χτύπησε μέχρι θανάτου, και όταν ήταν σχεδόν νεκρός, κάθισε πάνω του. Εξαιτίας των χτυπημάτων και του βάρους του ζώου, πέθανε από ασφυξία».

Ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε πως το θηλαστικό μπορεί να ξεκίνησε την επίθεση γιατί ήταν αναστατωμένο, επειδή δεν του έδωσε το καθημερινό του αναψυκτικό.

«Μια εκδοχή λέει πως ο κύριος Μιλέσκι του έδινε καθημερινά να πιει ένα κουτάκι Coca-Cola και προφανώς εκείνη την ημέρα δεν του έδωσε».


Σύμφωνα με το Sky News, η πρεσβεία των ΗΠΑ δήλωσε πως ο Μιλέσκι πέθανε την Τρίτη.

Το πάρκο αγρίων ζώων του Τουλούμ Monkey Sanctuary, αναφέρει στη σελίδα του στο facebook: «ο Ρίτσαρντ έχασε τη ζωή του φροντίζοντας ένα από τα ζώα για τα οποία αφιέρωσε τα τελευταία 15 χρόνια».

Οι αρχές του Μεξικού διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό, ενώ παράλληλα εξέδωσαν εντολή κατάσχεσης για την καμήλα και τα υπόλοιπα ζώα του πάρκου: 13 μαϊμούδες, έξι ελάφια, δύο εμού, δύο λάμα και ένα αγριογούρουνο.

Οι τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν πως το πάρκο δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την νόμιμη κατοχή των ζώων.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ