2014-10-17 11:09:27
Φωτογραφία για Mega με μία- Το Πρωινό: Ποια εκπομπή κέρδισε χθες τη μάχη της τηλεθέασης και ποια ήταν η ανατροπή!
Ο Μάρκος Σεφερλής διατήρησε και χθες την πρωτιά στην πρωινή ζώνη, με μεγάλη διαφορά στο νεανικό κοινό, αλλά με την ψαλίδα να κλείνει στο γενικό σύνολο Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των χθεσινών μετρήσεων της τηλεθέασης ήταν και το γεγονός ότι η εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στο ΣΚΑΪ τερμάτισε στην τρίτη θέση, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό, με αυξημένα ποσοστά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το entertv, στο γενικό σύνολο το "Mega με μία" συγκέντρωσε μέσο όρο 30,2%, φτάνοντας μέχρι και το 36,1%. Την ίδια ώρα, το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε μέσο όρο στο γενικό 27,6%, με το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 35,8%.

Η εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ βρέθηκε στην τρίτη θέση στο γενικό σύνολο με 8,7% μέσο όρο, φτάνοντας μέχρι και το 10,7%. Ενώ η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star συγκέντρωσε μέσο όρο 7,3%, φτάνοντας μέχρι και το 8,9%.

Στο νεανικό κοινό 15-44, η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή συγκέντρωσε μέσο όρο 36,6%, φτάνοντας μέχρι και το 44,4%! Όσο για την εκπομπή των Λιάγκα- Σκορδά συγκέντρωσε μέσο όρο στο νεανικό 23,3%, φτάνοντας μέχρι το 28,1%.


Το "Τώρα" στον ΣΚΑΪ συγκέντρωσε μέσο όρο 9,6%, φτάνοντας μέχρι και το 12,4%, ενώ το Live U συγκέντρωσε μέσο όρο 5,6%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 8,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες 25-44, η διαφορά του Μάρκου Σεφερλή ήταν μεγάλη. Ο μέσος όρος του "Mega με μία" ήταν 42,5%, ενώ έφτασε μέχρι και το 48,8%. Το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε, αντίστοιχα, μέσο όρο 23,3%, με το πιο υψηλό τέταρτο να σημειώνει 28,1%. Οι δύο ενημερωτικές εκπομπές έμειναν σε πολύ χαμηλά, μονοψήφια νούμερα, με την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου να συγκεντρώνει μέσο όρο 3,5% και αυτή της Άννας Μπουσδούκου να φτάνει μόλις το 1,1%.

Φτάνοντας, λοιπόν, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας προβολής της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή, βλέπουμε ότι το "Mega με μία" κρατά την πρωτιά, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης- ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό. Ωστόσο, ακόμη όλα είναι ρευστά και πολύ νωρίς για να μπορούμε να πούμε οτιδήποτε με σιγουριά... Το σίγουρο είναι ότι η «μάχη» της τηλεθέασης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ