2014-10-17 23:03:42
Φωτογραφία για ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ... ΧΡΟΝΟ Ο ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ!
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης νίκησε και το… χρόνο και επέστρεψε γρηγορότερα απ’ όσο αναμενόταν, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος μετά τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Λιμόζ.

Η επιστροφή του Σχορτσανίτη στις επίσημες υποχρεώσεις του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμενόταν το Δεκέμβρη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον Τύπο του Ισραήλ. Ωστόσο, ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού όχι μόνο επανήλθε στις προπονήσεις, αλλά αγωνίστηκε και κόντρα στη Λιμόζ, πετυχαίνοντας μάλιστα και 11 πόντους.

«Είναι όμορφο που επέστρεψα στο παρκέ και είχα ένα καλό παιχνίδι. Το χάρηκα παίζοντας με τους συμπαίκτες μου και πιστεύω πως εάν ήταν και ο Τάιους μαζί μας θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς φέτος ξεκινήσαμε την Ευρωλίγκα με διαφορετικές συνθήκες. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί για να δείξουμε πως η περσινή κατάκτηση δεν ήταν τυχαία», δήλωσε αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της Μακάμπι:

«Πάντα είναι ωραίο να αγωνίζεσαι μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς, γι’ αυτό αγαπώ την ομάδα και έκανα ό,τι μπορούσα για να επιστρέψω. Οι φίλοι της ομάδας μας στηρίζουν και μας δίνουν δύναμη και αυτό με έκανε δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να επιστρέψω. Κανονικά ήταν να επιστρέψω στις επίσημες υποχρεώσεις στις αρχές του Δεκεμβρίου, αλλά ήδη αγωνίστηκα στο πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ