2014-10-18 23:40:21
Φωτογραφία για ΤΣΟΡΙ : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ!
Στα ψυχολογικά οφέλη που θα προσφέρει στον Ολυμπιακό η δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη εστίασε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ο Αργεντίνος μέσος, που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των ερυθρόλευκων στις δηλώσεις του στάθηκε στο πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει στο ψυχολογικό «κομμάτι» αυτή η επιτυχία και κυρίως ο τρόπος που κατακτήθηκαν οι τρεις βαθμοί.

«Πιστεύουμε ότι σήμερα το ματς ξεκάθαρα ήταν δύσκολο. Τίποτα δεν σου χαρίζεται. Πρέπει να προσπαθείς για να κερδίζεις. Δεχθήκαμε πολλές αντεπιθέσεις, όμως το σημαντικό είναι η ομάδα να μοιράζεται τη δουλειά που προσπαθεί να κάνει στο σύνολό της. Σε κάποιες φάσεις μας έλειψε η τύχη, αλλά και η δυνατότητα να τελειώσουμε κάποιες φάσεις», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τσόρι, για να προσθέσει αναφερόμενος στο μεγάλο ευρωπαϊκό «ραντεβού» της Τετάρτης κόντρα στην Γιουβέντους:

«Τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το παιχνίδι με την Γιουβέντους. Αυτή η νίκη μας βοηθάει πολύ μας δίνει δύναμη, παρά το γεγονός ότι σπαταλήσαμε δυνάμεις. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί πάντα δουλεύουμε, ώστε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μα και στους εαυτούς μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ