2012-04-28 15:15:06
Φωτογραφία για Ηρακλής και Φοίνικας Σύρου στις 7 στον τελευταίο τελικό
Ηρακλής και Φοίνικας Σύρου είναι ισόπαλοι με 2-2 στις νίκες και σήμερα το βράδυ η αγωνία θα λάβει οριστικά τέλος. Μέχρι στιγμής οι έδρες των δύο φιναλίστ έχουν αποδειχθεί απόρθητες.

«Τέτοια παιχνίδια, χωρίς αύριο, χαιρόμαστε όσοι είμαστε στον αθλητισμό να παίζουμε. Κυρίως για τους αθλητές, από μία μακράν αθλητική καριέρα, μένουν οι μνήμες της συμμετοχής σε τέτοιους αγώνες», τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Ηρακλής πληρώνει 1,40 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ ο Φοίνικας Σύρου 2,35 στη bet-at-home

Ο Φοίνικας ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς. Από κει και πέρα, αναφέρει το sport.gr, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Φοίνικα ξεκαθάρισε ότι:

«Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τον τίτλο και να πάμε στη Σύρο την κούπα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να βγάλουμε ότι έχει μείνει μέσα και τουλάχιστον να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας. Ένα παιχνίδι είναι και πιστέψτε με το μυαλό μας δεν είναι στους πανηγυρισμούς της Σύρου. Εκεί ότι έγινε, ήταν αυθόρμητο από τον κόσμο, αφού ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς«.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Είχα πρόταση από Ολυμπιακό»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Είχα πρόταση από Ολυμπιακό»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ