2014-10-22 11:44:09
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΛΑΘΗ...
Στένεψαν τα περιθώρια για τον Ολυμπιακό, που μετράει ήδη δύο ήττες φέτος και δεν θέλει να… τριτώσει το κακό.

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας και το «στραβοπάτημα» στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ οι ερυθρόλευκοι καλούνται να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών, αγωνιζόμενοι αυτή τη φορά για την Ευρωλίγκα.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ τη Λαμποράλ Κούτσα και αποκλειστικός στόχος τους είναι η νίκη, για το «δύο στα δύο» στην Ευρώπη. Εξάλλου, ο Μίλαν Τόμιτς και οι παίκτες του έχουν πλήρη επίγνωση πως δεν έχουν πλέον περιθώριο και για νέα απώλεια, που θα φέρει και πάλι τριγμούς στο Λιμάνι.

Η προετοιμασία τους ξεκίνησε με απόντες τους γνωστούς τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Πρίντεζη και τον Τρεμέλ Ντάρντεν να ακολουθεί ατομικό και φυσικοθεραπείες, αφού έχει ήδη αφαιρέσει το γύψο από το χέρι του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Όσον αφορά τον Χρήστο Παππά, ο οποίος βρέθηκε χθες (21/10) για τελευταία φορά στο ΣΕΦ, προς το παρόν δεν προβλέπεται αντικατάστασή του από τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, οπότε ο πάγκος του Ολυμπιακού θα παραταχθεί ως έχει απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα (24/10, 21.30).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ