2014-10-24 15:14:26
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ... ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
Να διπλασιάσει τις νίκες του στην Ευρωλίγκα θα επιδιώξει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα (21:30, Novasports), στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στον κόσμο του.

Πέντε ημέρες μετά την ήττα-σοκ από τη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο της Α1 Μπάσκετ, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το 2Χ2 στην Ευρώπη, έτσι ώστε να αποκτήσει... αξία το «διπλό» που πέτυχε στη Βαλένθια στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι απόψε υποδέχονται τη Λαμποράλ με μοναδικό στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους στην Ευρωλίγκα και να μπουν -για τα καλά αυτή τη φορά- στο σωστό δρόμο.

Πάντως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Το κλίμα αβεβαιότητας για την τεχνική ηγεσία δεν έχει βοηθήσει και συν τοις άλλοις, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν πρωτοφανή λειψανδρία στους φόργουορντ, αφού στις ήδη γνωστές απουσίες των Πρίντεζη, Ντάρντεν και Παπαπέτρου ήρθε και το διάστρεμμα του Αγραβάνη που περιορίζει τις επιλογές στις θέσεις «3» και «4» στους Λοτζέσκι και Πέτγουεϊ.


Πάντως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλύτερα για τη Λαμποράλ Κούτσα. Αν και στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας νίκησε εύκολα την αδύναμη Νεπτούνας στη Βιτόρια, μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στην ACB και ο Μάρκο Κρέσπι (αντιμετώπισε πέρσι τον Ολυμπιακό με τη Σιένα, όπου είχε παίκτη τον Οθέλο Χάντερ) φέρεται να απειλείται με απόλυση. Πάντως για τους Βάσκους επανέρχεται ο Λαμόντ Χάμιλτον, όπως επανέρχεται στο ΣΕΦ σαν αντίπαλος και ο… παλιόφιλος Ντορόν Πέρκινς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πουκλ (Σλοβενία), Λάτισεβς (Λετονία) και Γιούρας (Σερβία).

Η νίκη επί των Βάσκων είναι «επιτακτική ανάγκη» για την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς προκειμένου να "ανεβάσει" ψυχολογία για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και να ξανακερδίσει σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του κόσμου της!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ