2014-10-24 19:00:42
Φωτογραφία για Αγρίνιο: «Κτηνοτρόφος» ήταν αρχηγός σπείρας Αλβανών ζωοκλεφτών
Για περισσότερο από ένα χρόνο, η σπείρα που καθοδηγούσε ένας 39χρονος Έλληνας κτηνοτρόφος από το Παναιτώλιο Αγρινίου ρήμαζε τα ποιμνιοστάσια των συναδέλφων του στην περιοχή της Ακαρνανίας για να μεγαλώνει το δικό του κοπάδι!

Από τις 17 Αυγούστου του 2013, η σπείρα που αποτελούσαν τρεις 23χρονοι Αλβανοί και δυο ομοεθνείς τους ηλικίας 37 και 25 χρόνων είχε διαπράξει 17 ζωοκλοπές και δύο κλοπές στα ποιμνιοστάσια και τα σπίτια ένδεκα κτηνοτρόφων και μετέφερε τα κλεμμένα ζώα στο ποιμνιοστάσιο του 39χρονου!

Όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφαλείας Αγρινίου, βρήκαν 148 αμνοερίφια, τέσσερα ηλεκτρικά εργαλεία, ένα αλυσοπρίονο και 15 σάκους με λίπασμα που είχαν κλαπεί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 39χρονος κτηνοτρόφος, που είχε επίσης στην κατοχή του δυο παράνομα κυνηγετικά όπλα και 722 γραμμάρια λαθραίου καπνού, συνελήφθη μαζί με τον έναν 23χρονο αλλοδαπό που απασχολούσε παράνομα στο μαντρί του καθώς βρισκόταν στην Ελλάδα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Οι άλλοι τέσσερις Αλβανοί που βαρύνονται με τις ίδιες κατηγορίες αναζητούνται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ