2014-10-24 19:07:15
Φωτογραφία για ΙΣΑ : ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ!
Για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Κυριακή τον υποδέχεται για το πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Superleague.

Όλος ο κόσμος, όλοι οι παράγοντες, ο καθένας που υποστηρίζει αυτή την ομάδα θέλει τη νίκη, όπως και ο Πιερ Ισά, ο οποίος το χαρακτήρισε το πιο... σημαντικό. Ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου γνωρίζει τη σημασία αυτού του αγώνα και έστειλε το μήνυμά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιερ Ισά

Για τη Γιουβέντους: «Κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς μας με αυτή τη νίκη. Πετύχαμε το γκολ της νίκης με τον Κασάμι και σίγουρα είχαμε ένα ακόμα σπουδαίο βράδυ για τον Ρομπέρτο. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες έπειτα από το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στη Μάλμε».

Για τον στόχο της πρόκρισης: «Όταν έγινε η κλήρωση ξέραμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους είναι τα φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά, αν έχεις καλή ομάδα και αυτό δείξαμε και με τη Γιουβέντους. Η ομάδα λειτούργησε όλη καλά, είχαμε πνεύμα ενότητας και τώρα πρέπει να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο».


Για τον Μποτία: «Όχι μόνο ο Μποτία, αλλά όλοι οι καινούργιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να δείξουν την αξία τους και να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο για τους νέους παίκτες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να στέκονται καλά απέναντι σε ομάδες σαν την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους. Εντάξει, με την Μάλμε έγιναν κάποια λάθη, όμως χρειάζονται τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν. Οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός θα γίνεται συνεχώς καλύτερος, όταν μπορέσουν αυτοί οι παίκτες να φτάσουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους».

Για τον Παναθηναϊκό: «Το πιο σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό, για εμάς, για τον κόσμο είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι φυσιολογικό. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να νικήσουμε. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι όλοι επιθυμούν να κερδίσουν τον πρωταθλητή, αλλά εμείς από 'δω και πέρα συγκεντρωνόμαστε στον Παναθηναϊκό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ