2014-10-24 23:01:35
Φωτογραφία για ΜΕ... ΑΦΕΛΑΪ ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΠΑΟ
O Αφελάι απέκτησε προβάδισμα για βασικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ για μία θέση στην ενδεκάδα δίνουν... μάχη Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας, Φουστέρ και Ντουρμάζ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις ο Ισπανός τεχνικός θα κατεβάσει σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί (με τον Σαλίνο να έχει κάποιες πιθανότητες), αριστερά ο Μασουακού και στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Αμπιντάλ. Τα δύο χαφ μπροστά από την άμυνα θα είναι ο Μανιάτης με τον Μιλιβόγεβιτς και η τριάδα πίσω από τον Μήτρογλου θα απαρτίζεται από τους Κασάμι, Τσόρι και Αφελάι. Αυτό σημαίνει μία διαφοροποίηση συγκριτικά με την Γιουβέντους (έξω ο Εντινγκά και μέσα ο Ολλανδός).

Υπάρχει πάντως και η παράμετρος της κούρασης που μπορεί να ωθήσει τον Μίτσελ σε ακόμα δύο αλλαγές. Λογικά θα καταλήξει σε μία με δύο διαφοροποιήσεις. Ο Μανιάτης με τον Κασάμι δείχνουν να θέλουν... ανάσες όπως και ο Μιλιβόγεβιτς. Ο Ελβετός πολύ δύσκολα δεν θα είναι βασικός όμως μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να επιλέξει να αφήσει εκτός σχήματος είτε τον Μανιάτη είτε τον Σέρβο.


Υπάρχει εξάλλου ως επιλογή μπροστά από την άμυνα ο Εντινγκά. Ως δύο επιπρόσθετες επιλογές πίσω από τον "πιστολέρο" είναι οι Φουστέρ και Ντουρμάζ. Ο Σουηδός μπορεί να παίξει και στα άκρα και στον άξονα, κάτι που ισχύει και για τον Φουστέρ.

Εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας είναι ο Σιόβας. Για να ξεκινήσει αντί του Αμπιντάλ εφόσον απαιτηθεί.

Τις τελικές του επιλογές ο Μίτσελ θα τις κάνει το αργότερο έως το πρωί της Κυριακής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ