2014-10-25 18:42:45
Φωτογραφία για Υπολογισμός Αναδρομικών και Μηνιαίας Αποκατάστασης Μισθών
Για να μην ψάχνεστε με αυτά που διαβάζετε για το τι ποσό θα σας επιστραφεί καθε μήνα, μεσα από την παρακάτω εφαρμογή,μπορεί να υπολογίσει αποκλειστικά ο καθένας το δικό του ποσό που πρέπει να λάβει με 100% συμμόρφωση στην απόφαση του ΣτΕ, δηλαδή με επαναφορά μισθων στην 31-7-2012, πριν τις περικοπές.

Οδηγίες: Περάστε πχ στον 1ο μηνα, στα αντίστοιχα κελιά, τα ποσά που λαμβανεται σήμερα (Αντλείστε τα στοιχεία μεσα απο το αντίγραφο μισθοδοσίας Νοε 2014 που μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά απο το την υπηρεσία που σχεδίασε το Οικονομικό Σώμα του ΓΕΣ στο army.gr). Θα δείτε σε 1 μηνα ποια θα είναι η μεταβολή του μισθού σας τοσο σε μεικτές όσο και σε καθαρές αποδοχες (πληρωτέο ποσό).

Εν συνέχεια εαν θελετε να δειτε το συνολο των αναδρομικών καταχωρείστε και στους υπόλοιπους μήνες τα ποσά που λαμβάνατε από την μισθοδοσία Αυγ 2012 έως και Νοε 2014. 

Ειδικά για τους πρωτους μήνες Αυγ 2012 εως και Δεκ 2012, καθώς δεν είχαν περαστεί οι μειώσεις, να περάσετε τα ποσά που φαίνονται στον Ιαν 2013, μήνας δηλαδή που άρχισε η αναδρομική παρακράτηση. 


Τα ποσά εξάγονται αυτόματα, αρκει να περαστούνι τα ορθα στοιχεία.

Εάν επέλθει αποκατάσταση σε μικρότερο ποσοστό πχ 50% θα επικαιροποιηθεί η εφαρμογή. 

Η εφαρμογή είναι πληροφοριακού-ενημερωτικού χαρακτήρα και σχεδιάστηκε για αποκλειστική χρήση του καθενός.

Δείτε παρακάτω το φύλλο υπολογισμού σε EXCEL

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΣΘΟΥ

Σημ.: Επισημαίνεται ότι όσοι πίνακες έχουν δημοσιευτεί το τελευταιο διάστημα http://espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/113-sxoliasmos-pinakon-misthologiou δεν έχουν υπολογιστεί-εξαχθεί από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

ΠΗΓΗ: http://www.espeth.gr/index.php/2-uncategorised/117-ypologismos-anadromikon-kai-miniaias-apokatastasis-misthon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ