2014-10-27 13:07:41
Φωτογραφία για ΕΙΔΙΚΟΙ... ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ ετοιμάζεται για... ειδικό χειρισμό για την περίπτωση του Μήτρογλου καθώς δεν θα αφήσει έτσι την επιλογή του να χτυπήσει ο ίδιος το πέναλτι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στον Ισπανό τεχνικό, οπως ήδη έχουμε αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) δεν άρεσε καθόλου η λογική και η συμπεριφορά του διεθνή επιθετικού, που επέλεξε να χτυπήσει πέναλτι παρά την εντολή που υπήρχε για να τα κάνει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Όπως τόνισε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου κάνοντας και πλάκα στον "πιστολέρο" θα... κοπεί το επιδόρπιο, που ίσως του κάνει και καλό (όπως επίσης ξεκαθάρισε). Ο Ισπανός τεχνικός επιζητά να συνετίσει τον διεθνή φορ με τον δικό του τρόπο. Να του φανερώσει ποιά είναι η πρέπουσα νοοτροπία και η λογική.

Ο Μήτρογλου πάντως έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την απόφασή του, όπως σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ωστόσο άκουσε στο περιθώριο του αγώνα τις φωνές του προπονητή του για την επιλογή του.

Για τον Μίτσελ θα υπάρξει και συνέχεια επ' αυτού προκειμένου ο Μήτρογλου να μπει στην λογική που πρέπει. Είναι καθαρά στο χέρι του προπονητή του Ολυμπιακού το τι... δρόμος θα ακολουθηθεί για να εφαρμόζει πλήρως όλες τις οδηγίες ο Μήτρογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ