2014-10-27 21:41:00
Φωτογραφία για Αμβρόσιος: Τα εγγόνια σας μπορεί να είναι και ...γιουσουφάκια!
Ξεσπαθώνει για άλλη μια φορά ο Αμβρόσιος, αυτή τη φορά με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κάνοντας λόγο για την παγκόσμια διακυβέρνηση που είναι παράλληλα και παγκόσμια εγκληματική οργάνωση.

Αναφέρει στο blog του ο Αιγιαλείας και Καλαβρύτων:

"Σήμερα με το σημείωμά μας αυτό δεν θα αναφερθούμε στην εποποιΐα του 1940! Ποιός να μας ακούσει άλλωστε; Σήμερα, δηλ. στις νεώτερες γενηές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι που να ενδιαφέρωνται για τα ζητήματα αυτά. Δός τους χρήμα και σαρκικές απολαύσεις για να μπορέσουν να συγκινηθούν! Η Πατρίδα τώρα πιά για πολλούς απ' αυτούς είναι μια έννοια ξεπερασμένη! Ήλθε, δυστυχώς, σήμερα και ο λεγόμενος αντιρατσιστικός Νόμος και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα!!!!!! Έτσι και να θέλουμε να σας ομιλήσουμε είτε για την Πατρίδα, είτε για τον Ναζισμό, είτε για τον παγκοσμίου εμβέλειας ΔΟΛΟΦΟΝΟ Αδόλφο Χίτλερ, είτε για τον άλλο μεγάλο Εγκληματία Ιωσήφ Στάλιν κλπ. καιροφυλακτούν οι αρμόδιοι για να μας συλλάβουν και να μας οδηγήσουν στη φυλακή με την κατηγορία του "ρατσιστή"! Εκεί καταντήσαμε! Ο έννομος καί ο παράνομος μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι! Ο ψεύτης εξισώθηκε με τον φιλαλήθη! Ο κλέφτης με τόν έντιμο!" σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης, συνεχίζοντας:


"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι "οικονομικοί Μετανάστες" στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται! Έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: "28η Οκτωβρίου ...2034! Η άλωση της Ελλάδος ή Η κατάκτηση της Ευρώπης ή Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ......" Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και ..."γιουσουφάκια"! Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ