2014-10-27 21:41:22
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟ... ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ!
Σε δύο μέρες αναγκάστηκαν να παίξουν ισάριθμα παιχνίδια για την Ευρωλίγκα και την Α1 Μπάσκετ. Η καταπόνηση ήταν μεγάλη για τους παίκτες του Ολυμπιακού που επικράτησαν της Λαμποράλ Κούτσα και του Κολοσσού Ρόδου την Παρασκευή και την Κυριακή αντίστοιχα, οπότε ως ...ανταμοιβή είχαν ρεπό τη Δευτέρα για να ξεκουραστούν.

Η κούραση ήταν μεγάλη και για αυτό ο Μίλαν Τόμιτς έδωσε στους παίκτες του το δικαίωμα να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Αυτό βέβαια μέχρι την Τρίτη, αφού μετά από μιάμιση μέρα ρεπό (το ματς με τον Κολοσσό ήταν στις 12μιση το πρωί), οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία τους για το ματς με τη Νεπτούνας.

Στην προπόνηση θα προσπαθήσει να πάρει μέρος και ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος έχει αφήσει πλέον πίσω του τον τραυματισμό του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Στους ερυθρόλευκους θα αρχίσουν να γίνονται τα απαραίτητα… μαθήματα για τους άγνωστους Λιθουανούς, με το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να έχει ξεκινήσει ήδη το σκάουτινγκ για την... «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης που προέρχεται από τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στην δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ