2014-10-28 09:11:10
Φωτογραφία για Δηλώσεις-σοκ από πρόεδρο κατά διαιτητή! [video]
Ο αγώνας Ατλέτικο Καβαλίνο-Κουτροφιάνο για την δεύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος στο Λέτσε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ Αιτία η απόφαση του 17χρονου διαιτητή Λουίτζι Ροζάτο να σφυρίξει πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Καβαλίνο και κατόπιν να δέχεται επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων (στην οποία ίσως και να πήραν μέρος ένα παράγοντας και ένας παίκτης της ομάδας).

Ακόμα πιο εντυπωσιακό γεγονός πάντως από την επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής ήταν οι δηλώσεις που ακολούθησαν από την πλευρά του προέδρου της Ατλέτικο Καβαλίνο, ο οποίος όχι μόνο δικαιολόγησε τους δράστες αλλά δήλωσε πως στη θέση τους θα έκανε πολύ... χειρότερα!

"Ο διαιτητής κατά τη γνώμη μου έκανε λάθος και έπρεπε να τιμωρηθεί. Κατά τη γνώμη μου ήταν λίγα τα δύο χαστούκια που δέχτηκε, άξιζε πολλά περισσότερα.

Ήταν ελαφριά χαστούκια, θα μπορούσαν να ήταν πιο δυνατά. Εάν είχε πέσει στα δικά μου χέρια θα τον είχα σκοτώσει", δήλωσε στα μικρόφωνα του τηλεοπτικού σταθμού "Solo Lecce".

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Ατλέτικο Καβαλίνο έχει εμπλακεί σε επεισόδιο με διαιτητή καθώς πριν από λίγο καιρό είχε τιμωρηθεί για το γεγονός ότι είχε εισβάλει σε γήπεδο, πιάνοντας από τη φανέλα διαιτητή και χτυπώντας τον με κεφαλιά.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ