2014-10-28 09:15:18
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : ΚΑΤΙ ΜΑΣ... ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΤΥΧΗ!
Οι Νέοι του Ολυμπιακού την Κυριακή το πρωί νίκησαν εύκολα με 3-0 τον Παναθηναϊκό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για το πρωτάθλημα της Superleague Κ20, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Βασίλη Βούζα, μετά το τέλος του αγώνα να δηλώνει:

«Πιστεύω ότι ήταν μία καλή νίκη, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια που κάνουμε για να βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας και βλέπουμε παράλληλα και τη βελτίωση ποδοσφαιριστών και αυτό είναι το ζητούμενο. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League και ελπίζω στο επόμενο ματς με τη Γιουβέντους η τύχη να μας... ξεπληρώσει γιατί κάτι μας χρωστάει από τον προηγούμενο αγώνα.

Τελειώσαμε καλά ένα βεβαρημένο πρόγραμμα και νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα. Η απόδοση και οι βαθμοί του αγώνα με τον ΠΑΟ αντικατοπτρίζουν την καλή εικόνα που έχει η ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε καλοί και στην επίθεση και στην άμυνα και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε με τα τρία γκολ που σημειώσαμε και το μηδέν που κρατήσαμε στην άμυνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ