2014-10-28 10:40:41
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΨΑΞΙΜΟ» ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση της κατάλληλης λύσης για τον πάγκο του έχοντας απόλυτα ενήμερο τον Μίλαν Τόμιτς.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κινείται στους ρυθμούς της αντικατάστασης του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς περίπου τρεις εβδομάδες μετά την παραίτησή του, δεν έχει ξεκαθαρίσει... το παραμικρό.

Ο Μίλαν Τόμιτς εξακολουθεί να ηγείται του τεχνικού επιτελείου, είναι ενημερωμένος για τις προθέσεις της διοίκησης να προσληφθεί προπονητής και το ψάξιμο… συνεχίζεται.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το παραμικρό, καθώς γνωρίζουν καλά πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι πολύ κρίσιμη για την έκβαση της σεζόν. Θέλουν όταν καταλήξουν να εκμηδενίσουν, όπο αυό είναι δυνατό, τις πιθανότητες λάθους και να επιλέξουν τεχνικό που να ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και το υπάρχον ρόστερ.

Το ενδεχόμενο να παραμείνει ο 41χρονος τεχνικός ως πρώτος και να πλαισιωθεί από ένα πιο... «ψημένο» (Σφαιρόπουλος, Μάρκοβιτς) δεν έχει επιβεβαιωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε συγκεντρώνει και πιθανότητες.

Ολα τα ενδεχόμενα λοιπόν παραμένουν ανοικτά, αλλά όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως προτεραιότητα είναι η πρόσληψη έμπειρου προπονητή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ