2014-10-28 21:33:13
Φωτογραφία για Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!
Mεγάλη ήταν (και) η βαθμολογική αξία της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή με το "χρυσό" γκολ του Αυλωνίτη.

Το ίδιο σημαντική ήταν και η προηγούμενη νίκη, αυτή με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με το γκολ του Μήτρογλου στο 90' που διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Πλέον, ο Ολυμπιακός που είναι δεύτερος στη βαθμολογία τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία νέα πρόκληση.

Αφήνουμε στην άκρη τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη και πάμε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία το ερχόμενο Σάββατο (1/11 - 19:30). Ο Ολυμπιακός πρέπει πάση θυσία να περάσει από εκεί με νίκη γιατί το πρόγραμμά του είναι αρκετά πιο ελαφρύ στη συνέχεια, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στα... πιο δύσκολα, αφού η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής το πρόγραμμά του ήταν ιδιαίτερα βατό. Κατά σειρά στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη, στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό και στην Τρίπολη με τον Αστέρα. 


Αν μέσα σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη αρχές Δεκεμβρίου για την 6η αγωνιστική που είχε αναβληθεί, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η επιστροφή στην κορυφή είναι... κοντά. Την ίδια στιγμή θα φύγει το άγχος και η ομάδα ελπίζουμε να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ θα πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου στην οποία πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιες -όχι πολλές- διορθωτικές κινήσεις.

Νίκη και μόνο νίκη λοιπόν στην Τρίπολη γιατί δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για εμφανίσεις τύπου... Περιστερίου και Αγρινίου. Άλλωστε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να "στραβώσει" το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους στο Τορίνο εκεί που ο Ολυμπιακός αν πάρει κάτι μάλλον παίρνει και την πρόκριση! Επίσης, νέα απώλεια βαθμών θα φορτώσει με άγχος τους παίκτες, πόσο μάλλον αν για την ίδια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ περάσει νικηφόρα από την Κρήτη και αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά. 

Γι'αυτό λοιπόν μάγκες τέλος τα "δώρα" για φέτος και οι -περίπου- αδιάφορες εμφανίσεις. Όσοι αγωνιστούν στην Τρίπολη και όσοι βρεθούν στην εξέδρα οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη της ομάδας μας. Οι παίκτες του Αστέρα είναι δεδομένο ότι θα "ματώσουν" για να σας κόψουν βαθμούς, όπως ακριβώς έκανε ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος. Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν γίνει "κατάθεση ψυχής"...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ