2014-10-29 19:07:58
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ ΑΦΗΣΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ
Tραγωδία για την Βέφα Αλεξιάδου

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η μαγείρισσα Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της πρώτης τηλεοπτικής μαγείρισσας Βέφας Αλεξιάδου, άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς στον ύπνο της, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας που θα δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Ο σύζυγός της και οι δυο κόρες της 17 και 10 ετών, Χαρά και Γενοβέφα, είναι συντετριμμένοι, καθώς και η 81 χρόνων μητέρα της.

Συνεργάτες της, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον χαμό της και κάνουν λόγο για χρόνια προβλήματα άσθματος. Οι ίδιοι άνθρωποι υπογραμμίζουν ότι δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα και όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ προετοίμαζε την νέα της έκδοση.

Από πλευράς μας, διαβιβάζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της αποθανούσης και νοερά συμπαραστεκόμαστε στις κόρες της, Χαρά και Γενοβέφα, που στις τρυφερές αυτές ηλικίες, χάνουν τον πιο σημαντικό γι' αυτές άνθρωπο. Δυστυχώς όμως η ζωή είναι άδικη, αν αναλογιστούμε ότι εκατοντάδες ανώνυμα κορίτσια καθημερινά βρίσκονται σ' αυτήν την θέση, όπως η Χαρά και η Γενοβέφα. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ