2014-10-30 00:13:58
Φωτογραφία για Δείτε πως έγινε το πόδι ενός κοριτσιού ύστερα από δάγκωμα φιδιού
Η τρομακτική φωτογραφία τραβήχτηκε σε κάποιο νοσοκομείο του Καράκας, όταν οι γιατροί εσπευσμένα επιχείρησαν να σώσουν τη ζωή μιας 13χρονης αγνώστων στοιχείων, που την είχε δαγκώσει ένα δηλητηριώδες φίδι.

Το φίδι την δάγκωσε ενώ ήτα στο χωράφι. Ταχύτατα γράπωσε το αριστερό της ποδαράκι και έχυσε μέσα του το δηλητήριο. Σε λίγα λεπτά οι ιστοί άρχισαν να νεκρώνουν. Το κοριτσάκι λιποθύμησε από τους φρικτούς πόνους.

Το δηλητήριο οδήγησε το κορμάκι της σε μια κατάσταση που ονομάζεται ραβδομυόλυση κατά την οποία οι ιστοί πεθαίνουν σταδιακά. Ο ιατρός Arun Ghosh που είδε από το Λίβερπουλ τη φωτογραφία αυτή που ανέβασαν οι συνάδελφοι του από το Καράκας της Βενεζουέλας, στο instagram, είπε στη Daily mail, πως το δάγκωμα του φιδιού δεν είναι απλή περίπτωση.

«Πρέπει να γνωρίζουμε τι φίδι ήταν, πότε δαγκώθηκε ο ασθενής, προκειμένου να ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Όπως μπορώ να διακρίνω η κοπέλα δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ακόμη και τις ίδιας της της ζωής. Το μέλος μάλλον θα πρέπει να ακρωτηριαστεί. Πάντως η ραβδομυόλυση προσβάλλει και τους νεφρούς εάν δεν αντιμετωπιστεί», τόνισε ο δρ Ghosh.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία από το γόνατο και κάτω το πόδι έχει ζαρώσει, έχει γίνει μαύρο και η καταστροφή των ιστών μοιάζει ολοκληρωτική. Μάλιστα από τον αστράγαλο και κάτω ιστοί δεν υπάρχουν, παρά μόνο κόκαλα.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ