2014-10-30 23:00:41
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΑΝΤΙ-ΤΣΟΡΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.
Σε μία ενδεκάδα περίπου στη... λογική του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα πάει με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίτσελ, εκτός από τον Μποτία και τον Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Στο παιχνίδι με τους "πράσινους" ο Μίτσελ είχε καταλήξει σε διάταξη 4-2-3-1. Με τον Ρομπέρτο να είναι κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού. Ως προς τα συγκεκριμένα πρόσωπα η διαφοροποίηση θα έχει να κάνει με τον αντί-Μποτία. Ο Ισπανός θα προφυλαχθεί για να παίξει λογικά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Αυλωνίτης. Στον άξονα ήταν οι Μανιάτης και Μιλιβόγεβιτς που αναμένεται να διατηρηθούν εκτός και εάν σπάσει αυτή η δυάδα με τον Εντινγκά.

Το πιο μεγάλο... ερωτηματικό όμως έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Τσόρι. Ο Αργεντίνος μέσος έχει πρόβλημα τραυματισμού και πρόκειται -όπως και ο Μποτία- να προφυλαχθεί από τον αγώνα ενόψει Γιουβέντους. Τη θέση του διεκδικούν τρεις παίκτες: οι Κασάμι, Αφελάι και Φορτούνης.


Ανάλογα με το ποιός εκ των τριών επιλεγεί θα υπάρξει και η σχετική τροποποίηση των τριών θέσεων πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.

Ο "πιστολέρο"είναι ο παίκτης που αποτελεί το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης. Η άλλη λύση είναι ο Διαμαντάκος καθώς ο Μπενίτες δεν είναι ακόμα στο 100%.

Εάν είναι ο Κασάμι τότε στα φτερά μπορεί να ξεκινήσουν οι Αφελάι και Φουστέρ. Στην περίπτωση που ο Μίτσελ διαλέξει τον Αφελάι τότε θα πάει ο Κασάμι στο ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης.

Αυτό θα γίνει για να κατασταλάξει μετά ο Μίτσελ για την άλλη θέση, ανάμεσα στους υπόλοιπους διαθέσιμους χαφ. Υπάρχει όμως και η σκέψη για την επιλογή του Φορτούνη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Αφελάι και Κασάμι θα είναι στις δύο πτέρυγες.

Τις τελικές του αποφάσεις ο Ισπανός τεχνικός θα τις πάρει το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ