2014-11-01 19:20:23
Φωτογραφία για ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Πλούσια η αγωνιστική δράση της ακαδημίας βόλεϊ αυτό το Σάββατο με τρεις αγώνες να διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη” το οποίο αποτελεί την έδρα και των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Το πρώτο παιχνίδι της σημερινής ημέρας ήταν μεταξύ των Κορασίδων Β’ του Ολυμπιακού και του ΑΟΝ Αργυρουπόλεως με τις ερυθρόλευκες να επικρατούν με 3-1 σετ (25-23, 25-11, 18-25, 25-18). Για τον Ολυμπιακό αγωνίσθηκαν οι Παπαβασιλείου, Γιαλιζή, Γραμμένου, Δηλέρη, Δημοπούλου, Δρίβα, Κορέλη, Κουτρούλη, Μπακιρτζόγλου, Φιρλίγκου, και Τύρου, προπονητής Κυριακάκης

Στον δεύτερο αγώνα της σημερινής ημέρας οι Κορασίδες Α’, υπο τις οδηγίες του κ. Σπύρου Σαραντίτη νίκησαν τον ΓΣ Ηλιούπολις με 3-0 σετ (25-22, 25-15, 25-20). Αγωνίσθηκαν οι Γκόλφη, Γιώτα, Αδαμοπούλου, Τσαλικούση, Ιντεμουντιά, Δημιζα, Βασιλοπούλου, Πάντου, Κοχιαδάκη, Λουκάτου, Καραγιάννη, Καίσαρη, προπονητής Σπύρος Σαραντίτης


Μετά τον αγώνα ο προπονητής των Κορασίδων Α’ κ. Σαραντίτης (ο οποίος είναι και βοηθός προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ) δήλωσε : “Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά σε αυτές τις ηλικίες και υπάρχει ενα διετές πλάνο μεσα στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε πανελλήνιο επίπεδο και κάποια απο αυτά τα κορίτσια να μπορέσουν να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας.”

Τρίτος αγώνας της ημέρας αυτός μεταξύ των Παίδων του Ολυμπιακού (υπο τις οδηγίες του Κυριάκου Καμπερίδη) με τους αντίστοιχους του ΓΣ Ηλιούπολις. Τελικό σκορ 3-0 σετ υπερ των παίδων του Ολυμπιακού 25-11, 25-8, 25-10. Αγωνίστηκαν οι Κανάνι, Λαδόπουλος, Καρράς, Μελιγγιώτης, Θεοδώρου, Μπαρμπούνης, Μπεζάνι, Συναδινός, Μαζωνάκης, Μαγγανάς και Στράτος.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Καμπερίδης δήλωσε : “Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σωστούς αθλητές και ομάδες που όχι μόνο να συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά να μπορούν να πρωταγωνιστούν σε αυτά. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην τεχνική κατάρτιση των παιδιών τα οποία σε λίγα χρόνια ελπίζουμε είναι ικανά να αποτελούν κομμάτι της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού.”
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ