2014-11-02 22:14:31
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΝΑ... ΚΟΛΑΖ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ;;; (PHOTO)
Xθες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα, η διαιτησία δεν ήταν καλή και είχε αρκετά λάθη σε βάρος της γηπεδούχου ομάδας. Εμείς καραγκιόζηδες δε θα γίνουμε, ούτε θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τυφλό τον κόσμο. Οι λόγοι που η διαιτησία χθες είχε τα... χάλια της είναι άλλη υπόθεση και δεν μας αφορά Εμείς θα σταθούμε στην... γενική κατακραυγή από τους "αντικειμενικούς" που ακόμη κάποιοι Ολυμπιακοί πάνε και τους διαβάζουν. 

Ε, λοιπόν, καλά μας κάνουν... Ας μην πατήσει πλέον οπαδός του Ολυμπιακού σε αυτούς και θα δούμε για πότε αλλάζουν τροπάρι.

Σήμερα στη Λεωφόρο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο 25' της αναμέτρησης έγινε η φάση που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία. Τον Ναπολεόνι καλύπτει η... μισή Λεωφόρος, αλλά το σημαιάκι του επόπτη "κάγκελο". Εμείς απλά ρωτάμε... Αν αυτό που βλέπουμε στη φωτο είναι... ανθρώπινο λάθος, γιατί να μην είναι και τα χθεσινά της Τρίπολης ανθρώπινα λάθη;;; 


Τον επόπτη πρέπει να τον δει ο... Ντάλας ή όχι; Κανένα μέτωπο να... ξεριζώσει το σάπιο σύστημα θα στηθεί;

Επίσης, για τη φάση του 20' που είδαμε σε replay μετά από κανένα... 10λεπτο, όταν ο Ναπολεόνι γυρίζει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και χτυπάει σε παίκτη του Παναθηναϊκού, θα μας πει κανείς μήπως ήταν... χέρι και πέναλτι;

Mόνο αυτό και τίποτα άλλο για ότι αφορά τη διαιτησία...

Eμείς θα επικεντρωθούμε στους... ευαίσθητους αντικειμενικούς που από χθες... σκίζουν τα ρούχα τους για ένα αγώνα που ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τον διαιτητή αλλά... δεν κέρδισε! 

Λοιπόν... μπούληδες καλά είναι τα γραφειάκια σας, καλά και τα κουτοπόνηρα χαμόγελα, αλλά σας αρέσει ή όχι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός πολύ απλά επειδή ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι πουθενάδες.

Όχι, δε μας ικανοποιεί ο φετινός Ολυμπιακός αλλά ακόμα και έτσι είναι 3 σκαλιά πάνω από τις ομάδες των... εργοδοτών σας...

Υ.Γ : Περίπου μία ώρα μετά τον αγώνα δεν υπάρχει... κολάζ! Ούτε καν η φωτογραφία του θέματος που βγάζει μάτια! Υπάρχουν όμως... "αγκαλιάσματα" εντός περιοχής και παραβάσεις που έγιναν στην... Τουρκία! Αυτή και αν είναι ενημέρωση! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ