2014-11-03 11:08:02
Φωτογραφία για Στέφανος Αθανασιάδης: «Χαμηλά τα κεφάλια»
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στο Παγκρήτιο, αφιέρωσε τα γκολ στους συμπαίκτες του και τόνισε πως στον ΠΑΟΚ κρατάνε χαμηλά τα κεφάλια.

Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, αφού με τα δύο γκολ του ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης...

Ο Στέφανος Αθανασιάδης σκόραρε δις και αφιέρωσε τα τέρματα στην οικογένειά του και στους συμπαίκτες του. Πλέον, ο «Δικέφαλος» του Βορρά είναι στο +5 από τον Ολυμπιακό, αλλά άπαντες κρατάνε χαμηλά τα κεφάλια, όπως δήλωσε ο Κλάους κατά τη βράβευσή του ως MVP.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τα γκολ που πέτυχε: «Τα αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα».

Για το αν τους στοιχίζει η κούραση: «Σίγουρα όταν είσαι 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο δεν σκέφτεσαι την κούραση. Τώρα θα κοιτάξουμε τον αγώνα με την Φιορεντίνα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν… τον Μάϊο θα είναι καλά η ομάδα: «Κάθε ποδοσφαιριστής στην άκρη του μυαλού του κάνει όνειρα. Εμείς κρατάμε χαμηλά τα κεφάλια και πιστεύω όπως λέει και ο κόουτς τον Μάιο να είμαστε καλά».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει σε αυτές τις έδρες: «Τα παιχνίδια αυτά βγάζουν πρωταθλητή. Εμείς φέτος έχουμε κερδίσει σε έδρες που άλλες χρονιές χάναμε».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ