2014-11-04 10:30:52
Φωτογραφία για Τι πρωινό σερβίρει η ΔΕΗ στη Μυτιλήνη;
Ξυπνάς και διαπιστώνεις ότι ένα από τα βασικά  (και αυτονόητα) αγαθά απουσιάζει Δεν έχεις ρεύμα. Η πρώτη σκέψη είναι μήπως έχει κάποια βλάβη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού.

Αμέσως όμως θυμάσαι ότι ζεις στη Μυτιλήνη και... διακοπές ρεύματος συμβαίνουν συχνά ...τόσο συχνά που κανείς πλέον δεν αντιδρά. Αναγκαστικά απολαμβάνεις το πρωινό που σου σερβίρει η ΔΕΗ αφού δεν μπορείς να ετοιμάσεις δικό σου πρωινό.

Και σήμερα λοιπόν – πρωί Τρίτης 4 Νοεμβρίου 2014 – είχαμε διακοπή ρεύματος διάρκειας 40 λεπτών στη Μυτιλήνη.

Εντάξει ο Διευθυντής του εργοστασίου πάλι θα μας πει ότι ήταν μια βλάβη κτλ κτλ.  Ο Διευθυντής του εργοστασίου ποτέ δεν έχει ευθύνη! Αλίμονο! Θα παραμείνει και πάλι στη θέση του!

Θα θυμηθούμε και πάλι το παραμύθι με το που θα γίνει το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ (αν ποτέ γίνει) , θα θυμηθούμε τα βιομηχανικά αιολικά πάρκα που μας τα παρουσιάζουν ως τη μεγαλύτερη επένδυση για το νησί και τη σωτηρία μας για την ενεργειακή επάρκεια, θα θυμώσουμε λιγάκι και μετά... θα ξεχάσουμε μέχρι την επόμενη διακοπή ρεύματος.


Παράλληλα δεκάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές θα έχουν καταστραφεί , άνθρωποι με πρόβλημα υγείας μένουν χωρίς την απαραίτητη στήριξη (πχ οξυγόνο) και θέρμανση.

Κανείς δεν έχει ευθύνη για όσα συμβαίνουν ... βλάβες συμβαίνουν και εμείς χρόνια τώρα δεν παίρνουμε αποφάσεις!

Το θέμα είναι γιατί συμβαίνουν τόσο συχνά στη Μυτιλήνη; Μήπως, γιατί τελικά εμείς οι πολίτες έχουμε τόσο μεγάλη ανοχή ;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ