2014-11-04 23:54:06
Φωτογραφία για Ο Πρέσβης της Σλοβακίας στην Τρίπολη μίλησε άπταιστα ελληνικά! [video]
Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Αρκαδίας πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Σλοβακίας Peter Michalko, το μεσημέρι της Τρίτης Ο Πρέσβης, σε άπταιστα Ελληνικά, συνομίλησε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μπουντρούκα για όλες τις δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες από τον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού έως την συνεργασία των δυο επιμελητηρίων με τα διάφορα κατά καιρούς προγράμματα.

Επίσης, η εξαγωγή τοπικών προϊόντων ανάμεσα στις δύο χώρες, έπεσε στο τραπέζι για μια μελλοντική συνεργασία.

Ο Πρέσβης δήλωσε πως η Ελλάδα είναι η τρίτη σε επιλογή χώρα για διακοπές για την Σλοβακία καθώς και για τους 1000 Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν εκεί.

Ακόμα, ο Πρέσβης τόνισε ότι μέρος της ταυτότητας τους είναι η κληρονομία του Κύριλλου και του Μεθόδιου και ότι είναι η μόνη χώρα που έχει στο Σύνταγμα της ότι το Κράτος τους βασίζεται στην παράδοση του Κύριλλου και του Μεθόδιου.

Παρόντα στη συζήτηση ήταν τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν στη συνάντηση, ζητήθηκε η βοήθεια του Επίτιμου πρόξενου της Σλοβακίας στην Πάτρα, Φαίδωνα Κουνινώτη, που συνόδευε τον κ. Peter Michalko.

Ακολουθεί το βίντεο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ