2014-11-05 19:54:19
Φωτογραφία για «ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ...»
Νάπολι, Ρόμα και τώρα η Ίντερ είναι μερικές από τις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Αρτούρ Μασουακού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, εκπρόσωποι της Ίντερ παρακολούθησαν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Θρύλου, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις έως τώρα με τα ερυθρόλευκα.

Επειδή λοιπόν το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτέ, μίλησε στο "calciomercato.it" για τον πελάτη του, σημειώνοντας πως είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει καμία πρόταση.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο φήμες. Καμία ιταλική ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, αλλά είναι η φυσιολογική σπέκουλα, καθώς για παράδειγμα υπάρχουν καλές σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρόμα. Ο Μασουακού αποκτήθηκε το καλοκαίρι, υπέγραψε συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον Ολυμπιακό και δεν νομίζω ότι οι Έλληνες θα τον δώσουν τον Ιανουάριο», ανέφερε ο Ενροτέ και κατέληξε.

«Αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ο Αρτούρ θα γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Είναι ακόμα νωρίς να το λες αυτό, αλλά είμαι σίγουρος για τις ικανότητές του. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φαντάζει αδύνατο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει πάντα, άρα δεν θα ήταν λογικό να πουλήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη σεζόν. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ