2014-11-10 17:50:42
Φωτογραφία για ΤΕΤ ΑΤΕΤ ΕΙΧΑΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Συνάντηση μιας ώρας είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation). Όπως ανακοινώθηκε από την Κουμουνδούρου, η κ. Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα στο συνέδριο και τον ενημέρωσε για το περιεχόμενό του το οποίο στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε ηγέτες να συναντηθούν και να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ανέφερε ότι το συνέδριο μπορεί να αναδείξει τις σημαντικές δυνατότητες μιας χώρας και ενός λαού που τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τα αποτελέσματα μιας ατελέσφορης πολιτικής λιτότητας που διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες.

«Η μεσογειακή συνάντηση CGI (Clinton Global Initiative) θα φέρει μαζί ηγετικές προσωπικότητες για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις της περιοχής, όπως η ανεργία των νέων και η οικονομική και κοινωνική μεταβλητότητα, μέσω νέων Δεσμεύσεων για Δράση και για να αναδείξουν το τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής» είχε δηλώσει ο Μπιλ Κλίντον στις 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 10ης Ετήσιας Συνάντησης της Clinton Global Initiative.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ