2014-11-10 17:33:38
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΑΪ»
Μια σύντομη αναφορά στο τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Αφελάι και τι πρόκειται να... ακολουθήσει, αν συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο πετυχημένα με τον Ολυμπιακό, κάνει η ιστοσελίδα fichajes.com.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολλανδός είναι άλλος... άνθρωπος στο Θρύλο και πως όντως αν συνεχίσει έτσι, πολλές θα είναι οι ομάδες που θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους.

«Ο Ολυμπιακός έφερε ξανά το χαμόγελο στον Αφελάι. Ο Ολλανδός έχει χρόνο συμμετοχής με τον Μίτσελ και διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας», γράφει το δημοσίευμα, το οποίο συνεχίζει την αποθέωσή του.

«Αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να μετακομίσει και να πειστεί από τον Μίτσελ. Πήγε στον Ολυμπιακό, όπου εκεί αφήνει πολλές υποσχέσεις. Τα στατιστικά δείχνουν ότι βρίσκεται στα καλύτερά του και πως τα γκολ που σημειώνει έχουν αποβεί καθοριστικά για την ομάδα του Πειραιά. Στην πραγματικότητα, ήξερε πως η Γιουβέντους ενδιαφερόταν».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα σημειώνει. «Τον Ιούνιο θα είναι ελεύθερος να διαλέξει προορισμό και αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα δεν θα έχει έλλειψη επιλογών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ