2014-11-11 04:23:07
Φωτογραφία για Υπουργό... γιόγκα έφερε ο ανασχηματισμός στην Ινδία
Λάτρης της γιόγκα έχει δηλώσει ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος στο πλαίσιο ευρέως ανασχηματισμού της κυβέρνησης όρισε 21 νέους υπουργούς με στόχο την επίσπευση των μεταρρυθμίσεων και την αναζωογόνηση της οικονομίας της χώρας. Μεταξύ των νέων υπουργών είναι και υπουργός ο οποίος μεταξύ άλλων θα ασχολείται με την προώθηση της αγιουρβέδα, της γιόγκα, της ομοιοπαθητικής και άλλων εναλλακτικών θεραπειών.

Να σημειωθεί ότι ο εθνικιστής και ινδουιστής Μόντι είναι χορτοφάγος, ασκείται καθημερινά στη γιόγκα και τον Σεπτέμβριο ζήτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να εξετάσουν την καθιέρωση Παγκόσμιας Ημέρας της Γιόγκα.

Εν τω μεταξύ, οι επτά από τους εικοσιένα νέους υπουργούς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διάφορα εγκλήματα, μεταξύ των οποίων απόπειρα ανθρωποκτονίας, υποκίνηση σε πόλεμο εναντίον του κράτους, εκφοβισμό, βιασμό και συμμετοχή σε ταραχές.

Πρόκειται για κατηγορίες και όχι για εγκλήματα, υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών, λέγοντας ότι οποιοσδήποτε ισχυρισμός πως στο υπουργικό συμβούλιο συμμετέχουν εγκληματίες "είναι εντελώς αβάσιμος".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ