2014-11-11 15:00:12
Φωτογραφία για ''Πλημμύρισε'' από νεοσύλλεκτους το ΚΕΥΠ στη Λαμία - Δείτε Φωτογραφίες
 

Περισσότερους από 600 νεοσύλλεκτους της 2014 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ θα "φιλοξενήσει" το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία Ομαλά εξελίσσεται η κατάταξη των νεοσυλλέκτων στο ΚΕΥΠ, η οποία ξεκίνησε από χθες Δευτέρα και συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου.

Η τελευταία σειρά του 2014 (ΣΤ΄ ΕΣΣΟ) είναι η πολυπληθέστερη, αφού θα ξεπεράσει τα 600 άτομα. Το ΚΕΥΠ θεωρείται ένα από τα καλύτερα Κέντρα Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα και είναι πολύ σημαντικό για τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των νεοσυλλέκτων είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, αφού οι περισσότεροι από αυτούς είναι τελειόφοιτοι ή φοιτητές, που διέκοψαν την αναβολή τους για να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Όλα τα στελέχη του Κέντρου είναι επί ποδός για την ομαλή υποδοχή και τακτοποίηση των νεοσυλλέκτων.


Ακόμη και ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης ήταν για αρκετές ώρες στην υποδοχή, όπου εκτός από το συντονισμό, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς από τους νεοσύλλεκτους, ακόμη και με τους δικούς τους ανθρώπους που ήρθαν από μακριά για να φέρουν τα παιδιά τους να παρουσιαστούν στη Λαμία.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/1985-plimmyrise-apo-neosyllektous-to-kefp-sti-lamia-deite-fotografies
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ