2014-11-14 09:28:05
Φωτογραφία για Δεν λέει κάτι το σερί
Η σκληρή άμυνα ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Οθέλο Χάντερ. Κάτι που αρέσει ιδιαίτερα και στον ίδιο. Νιώθει άνετα, παίζοντας άμυνα.

Ο σέντερ των "ερυθρολεύκων" δήλωσε -μετά το τέλος του αγώνα με τους Τούρκους- πως "ο κόουτς ζητάει από εμάς συνεχώς να παίζουμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό λοιπόν κάναμε σήμερα. Βγάλαμε μπόλικη ενέργεια και παίζαμε επιθετική άμυνα, πιέζοντας πάνω στη μπάλα. Λειτουργήσαμε ομαδικά, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Τελειώσαμε και αρκετές φάσεις με καρφώματα οπότε μας δόθηκε η ευκαιρία. Είναι μέρος της δουλειάς μου και αυτό και απολαμβάνω να το κάνω. Είχαμε μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι μας και καναμε μια καλή εμφάνιση. Συνεχίζουμε. Έχουμε προσθέσει ορισμένα νέα στοιχεια στο παιχνίδι μας, τα οποία και τα βγάζουμε σιγά σιγά στην πράξη".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, αλλα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Καναμε ένα βήμα μπροστά, και τίποτα παραπάνω. Παίξαμε αρκετά καλή άμυνα, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο. Έχουμε σαν αρχή μας πως το παιχνίδι μας ξεκινάει από την άμυνα. Κρατήσαμε μια ομάδα στους 65 πόντους, όταν βάζει συνήθως 80 με 85 πόντους. Το απολαύσαμε το παιχνίδι μας σήμερα. Έχουμε όλους τους παίκτες μας ετοιμοπόλεμους, είτε χρειαστεί να παίξουν 5 είτε 35 λεπτά, Είναι σημαντικό αυτίο. Το 35-0 δεν λεει κάτι, καθώς και πέρσι καναμε ενα 25-0 σερί και στο τέλος δεν πήραμε κάποιον τίτλο".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ