2014-11-14 09:37:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι φυλές του πεζοδρόμου της Ηφαίστου - 5+1 τύποι που θα συναντήσετε
Δείτε τις "φυλές" της Ηφαίστου, τους έξι πιο χαρακτηριστικούς τύπους πατρινών που θα συναντήσετε στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Πάτρας.

Τύπος 1 : Ο true Γεροκωστοπουλιώτης

Κλασσικός θαμώνας της Γεροκωστοπούλου.

Aράζει στα σκαλιά κ στο παγωτατζίδικο με μια μπύρα PROST στο χέρι επειδή συνήθως είναι άφραγκος.Δεν καταδέχεται να πληρώσει 4,50 ευρώ το ούζο και δεν απαρνιέται τις παλιές του συνήθειες.Μοναδική εξαίρεση το ιστορικό-κατά τη γνώμη του- STEPS που το είχε χτίσει.Θα τον αναγνωρίσεις απο τα μπλουζάκια Metallica,Manowar και για τους πιο “ψαγμενους” ΧΞΣ.

Τύπος 2: Ο imitation Γεροκωστοπουλιώτης

Εχει αρκετά κοινά με τον προηγουμενο. Αράζει ολημερίς στο Cinema παίζοντας τάβλι κ tichu.Κατά το θέρος μεταναστεύει στα σκαλιά που έχει πιο αίθριο κλίμα. Παλιά έβγαινε στο Naja πλέον συχνάζει στα ουζερί της Ηφαίστου καθώς η καρεκλίτσα ειναι πιο αναπαυτική, η τσέπη του το αντέχει και το μέρος εχει γίνει inn! Θα τον αναγνωρίσεις απο το vintage ντύσιμο κ γενικά το “εναλλακτικό” στύλ.


Τύπος 3 : Ο σύντροφος

Ο σύντροφος συνήθως είναι οργανωμένος σε κάποια παράταξη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Θα τον πετύχεις αργά το βράδυ μετα απο αφισοκόλληση ή απο “οβα” (λαικιστεί οργάνωση βάσης!).Κυκλοφορεί μαζί με τα υπόλοιπα συντρόφια και με τις εν δυνάμει επιρροές. Θα τον αναγνωρίσεις απο την μαύρη μαυρίλα που είναι ντυμένος και απ τις τζίβες. Συνήθως κάθεται αριστερά της Ηφαίστου εκ πεποιθήσεως προφανώς!

Τυπος 4 : Ο crème de la crème

O crème de la crème συχνάζει τα καλοκαίρια στον Κήπο αλλά επειδή η μόδα προστάζει φέτος Ηφαίστου θα περάσει να πιεί και ένα ούζο απο εκεί,κι ας μην έχει ξαναπιεί ποτέ στην μεχρι τώρα φοιτητικη του ζωη τιποτα αλλο πέρα απο mojito! Είναι έξω απ τα νερά του και γυρίζει κανα δυο φορές οοοοόλο τον πεζόδρομο για να βρεί το καταλληλο τραπέζι και το μαγαζί με τον περισσότερο κόσμο. Θα τον αναγνωρίσεις απο το i-phone και το σκαρπινι! Γενικά θα τον αναγνωρίσεις,δεν γίνεται κάνει μπάμ!

Τύπος 5 : Ο Κλάριν

Ο γνωστός σε όλους μας κλαρινογαμπρός επιτέλους κ στην γειτονιά σας! Συχνάζει στην Ηφαίστου γιατί αναζητα τις κοπελες crème de la crème.Θα τον δείς να χαιρετάει τον μισό πεζοδρομο και να έχει στο repeat την ατακα “έχουμε κλεισει μπουκάλι για μετά,ψήσου.”. Θα τον αναγνωρίσεις απο το βαθύ ντεκολτέ κ τον ξύλινο σταυρο σε συνδυασμο με μπόλικα τατουάζ κ μαλλί φρατζούλα.

Τύπος 6 : Ο Δεν βρήκα τραπέζι

Ο Δεν βρήκα τραπέζι είναι είτε πολύ γκαντέμης είτε πολύ αργοπορημένος! Κυκλοφορεί συνήθως μαζί με ενα τσούρμο γεγονός το οποίο δυσκολεύει ακομα πιο πολύ τα πράγματα γιατί σε ώρα αιχμής που να βρεις τραπέζι για 10 άτομα γλυκέ μου! Οργώνει τον πεζόδρμο και τσακώνεται με την παρέα γιατί αυτός το έλεγε οτι δεν θα βρούνε τέτοια ώρα να κάτσουν και καραδοκεί πάνω απ τα τραπέζια που έχουν ζητήσει λογαριασμό. Θα τον αναγνωρίσεις γιατί θα περνάει από μπροστά σου για καμια ώρα at least. Θα καταλήξει είτε πέρα απ την Ερμού είτε να ανεβαίνει συχτηρίζωντας τα σκαλιά της Νικολάου με τελευταία ελπίδα το Κάστρο.

Πηγή: como-este
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ