2014-11-14 14:01:10
Φωτογραφία για Δε θα έρθει τελικά η Άννα Βίσση στην Πάτρα αυτό το Σάββατο
Η αγαπημένη Ελληνίδα ποπ σταρ, Άννα Βίσση, ανέβαλε για λίγες εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα την live μουσική της εμφάνιση που θα πραγματοποιούσε αυτό το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στην Πάτρα σε γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Μάλιστα ήδη εδώ και μέρες έχουν τοποθετηθεί και οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες και banner στους δρόμους της Πάτρας.

Μετακινείται λοιπόν χρονικά η συναυλία-εμφάνιση της Άννας Βίσση στην Πάτρα και σύμφωνα με ανακοίνωση που βγήκε, «η προγραμματισμένη εμφάνιση της Άννα Βίσση για αυτό το Σάββατο για τεχνικούς λόγους δεν θα πραγματοποιηθεί!

Τα καλά νέα όμως είναι ότι θα απολαύσετε την αγαπημένη σας καλλιτέχνιδα με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που θέλουμε, την ημέρα των Χριστουγέννων 25-12-2014!

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και υποσχόμαστε να ζήσετε μαζί μας ένα πραγματικό υπερθέαμα την ημέρα των Χριστουγέννων!».

*Να θυμίσουμε πως η δημοφιλής Ελληνοκύπρια καλλιτέχνιδα με την σχεδόν σαραντάχρονη μουσική διαδρομή, τραγούδησε παρέα με τον Αντώνη Ρέμο στο πλαίσιο της κοινής τους περιοδείας και προγράμματος τον περασμένο Ιούλιο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, με μεγάλη επιτυχία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ