2014-11-14 14:01:16
Φωτογραφία για «Έσπασαν» τα τηλέφωνα στο Πεντάγωνο
Ασταμάτητα χτυπούν όλα τα τηλέφωνα, στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, από νωρίς σήμερα το πρωί. Σταθερά και κινητά συνεχώς κουδουνίζουν. Ούτε «θερμό επεισόδιο» να είχαμε στο Αιγαίο. Όλοι από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια έως και οι παιδικοί του φίλοι θέλουν να τον συγχαρούν προσωπικά που εκλέχτηκε Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMC).

Είναι η πρώτη φορά που έλληνας αξιωματούχος κατακτά τόσο υψηλή θέση και θα βρεθεί επικεφαλής του Ευρωπαϊκού σχηματισμού του οποίου η άποψη του και η εκτίμησή του επί στρατιωτικών θεμάτων έχουν καταλυτικό ρόλο σε μία κρίσιμη εποχή όπου συντελούνται παγκόσμιες αλλαγές ,

Και οι ομόλογοί του, των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνωρίζοντας τις προκλήσεις αλλά και τις παγίδες της εποχής μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον συγκεκριμένο έλληνα αξιωματούχο. Βέβαια ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος έχει αποδείξει την αξία του ως αρχηγός ΓΕΕΘΑ στη χώρα μας ,όπου αύξησε περαιτέρω τη μαχητικότητα των Ενόπλων Δυνάμεών μας παρά την δημοσιονομική κρίση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.


Ο Μιχαήλ Κωσταράκος , είναι γνωστός στους ομολόγους του, οι οποίοι εκτιμούν τα προσόντα που διαθέτει. Τον χαρακτηρίζουν επιχειρησιακό αξιωματικό και καλό εκφραστή της στρατιωτικής διπλωματίας . Να σημειώσουμε ότι η θητεία του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής είναι 3 χρόνια και τα νέα του καθήκοντα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα τα αναλάβει τον Νοέμβριο του 2015.

Γ. Κοκ.

ΠΗΓΗ: http://newpost.gr/post/398980/espasan-ta-thlefwna-sto-pentagwno
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ