2014-11-14 16:14:16
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑΪΤΑΝ
O Μάικλ Ολαϊτάν κάνει από τον Σεπτέμβριο μία μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δράση, όμως έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, παρόλο που έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου.

Μετά από περίπου έξι μήνες αποχής ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού επανήλθε σε προπονητικούς ρυθμούς, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο με ειδικό πρόγραμμα. Επειδή ανέβασε απότομα την ένταση των προπονήσεών του καθώς ήταν σαν... θηρίο στο κλουβί όλο αυτό το διάστημα σε κάποια στιγμή δεν αισθάνθηκε τόσο καλά για να βγάζει όπως πρέπει την προπόνηση που είχε και έτσι έμεινε λίγο πίσω.

Εδώ και αρκετό διάστημα όμως βγάζει μεγάλο μέρος των προπονήσεων της ομάδας, δείχνοντας μεγάλη διάθεση και όρεξη στον αγωνιστικό χώρο. Το θετικό για τον Μάικλ Ολαϊτάν είναι πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Η βελτίωση και η... άνοδός του είναι συνεχής, όπως και η παρακολούθησή του από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπως ανβαφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ο ίδιος προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις για να γυρίσει όσο πιο σύντομα γίνεται όμως υπάρχει ακόμα δρόμος γι' αυτόν.

Γενικότερα πάντως έχει κάνει ιδιαίτερα μεγάλη πρόοδο και ενώ έχει τρομερή... δίψα για ποδόσφαιρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ