2014-11-14 21:48:02
Φωτογραφία για Ακόμη ψάχνουν την τίγρη στο Παρίσι που μάλλον δεν είναι... τίγρης
Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι γαλλικές αρχές και οι ειδικοί από τις φωτογραφίες και τις... αναλύσεις των αποτυπωμάτων που έχει αφήσει στο πέρασμά του το ζώο, επιβεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται για τίγρη

Επί 48 ώρες, Γάλλοι αστυνομικοί, χωροφύλακες , πυροσβέστες και στρατιώτες έψαχναν για μία τίγρη που κυκλοφορεί σε περιοχή του Παρισιού ελεύθερη, όμως, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως το ζώο είναι κάποιο άλλο αιλουροειδές.

Οι Γάλλοι «χτενίζουν» μια περιοχή που αντιστοιχεί σε τέσσερα με πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου στο Μοντεβρέν, 40 χλμ. ανατολικά του Παρισιού, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το πάρκο της Ντίσνειλαντ. Την ίδια ώρα, ένα ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμική κάμερα συνεχίζει τις περιπολίες στην περιοχή. Η τίγρης δεν έχει σχέση με το πάρκο αναψυχής.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι γαλλικές αρχές και οι ειδικοί από τις φωτογραφίες και τις αναλύσεις των αποτυπωμάτων που έχει αφήσει στο πέρασμά του το ζώο, επιβεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται για τίγρη.


«Το ζώο για το οποίο έχει στηθεί μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του κοντά στο Παρίσι, δεν είναι τίγρης αλλά κάποιο αιλουροειδές άλλου είδους», ανακοίνωσαν οι αρχές αφού ανέλυσαν τα αποτυπώματά του. «Η παρουσία μιας τίγρης έχει πλέον αποκλειστεί» ανέφερε η νομαρχία επικαλούμενη τα συμπεράσματα των ειδικών του γαλλικού οργανισμού για την άγρια ζωή. «Το αιλουροειδές αναζητείται ακόμη», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Φρεσκάροντας τη μνήμη των αναγνωστών της, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» υποστηρίζει ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο παρελθόν και τελικά το ζώο για το οποίο είχε γίνει άνω - κάτω το Παρίσι, ήταν μία μεγαλόσωμη γάτα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ