2014-11-17 10:46:10
Φωτογραφία για Dancing with the stars 5: Εντυπωσιακή Δούκισσα, η μπουνιά και η αποχώρηση
Εκπληκτική η Δούκισσα στο 4ο live του Dancing with the stars 5. Ξεκίνησε με μια σέξι ολόσωμη φόρμα που αποκάλυπτε το υπέροχο σώμα της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρόλο που η Δούκισσα είχε πυρετό, αυτό δεν την εμπόδισε να βάλει το χαμόγελο της και να κάνει ακόμη μια παρουσίαση στο χορευτικό σόου.

Οι κυρίες της κριτικές επιτροπής και αυτές για ακόμη μια φορά εντυπωσιακά όμορφες με τα υπέροχα φορέματα τους.

Οι Boys and Noise ξεσηκώνουν το κοινό λίγο πριν αρχίσουν οι χοροί.

Τα ζευγάρια χόρεψαν freestyle με μόνο ελληνικά τραγούδια.

Κάποια από αυτά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εντυπωσίασαν κριτές και κοινό.

Όμως το παιχνίδι έχει και αποχώρηση. Λίγα λεπτά πριν από τη 01:00 η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε ότι ο τρίτος παίκτης που αποχωρεί από το DWTS 5 είναι η Χριστίνα Αλούπη. Μαζί με την Χριστίνα, την αγωνία για το ποιος θα αποχωρήσει πέρασε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης που βρέθηκε στην προτελευταία θέση στην ψηφοφορία των τηλεθεατών.


Η Μορφούλα Ντώνα για ακόμη μία φορά άφησε άφωνους κριτές και κοινό και συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία με 36 βαθμούς

Το καινούριο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Μόνος μου" συνοδεύει τη χορογραφία του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο ηθοποιός παίρνει για πρώτη φορά πολύ καλές κριτικές και ως δώρο γενεθλίων 34 βαθμούς

Η Ελισάβετ Σπανού και Νίκη Κάρτσωνα κερδίζουν από 33 βαθμούς!

Επίσης ο Χρήστος Σπανός χορεύει "Ένα" από τις Μέλισσες. Αν και σε γενικές γραμμές αρέσει στους κριτές, υπάρχουν και διαφωνίες. Τελικώς, οι βαθμοί που παίρνει είναι 33

Η μπουνιά

Το τραγούδι "Χάνω Εσένα" της Δέσποινας Βανδή σε μια "επιθετική" χορογραφία παρουσίασαν στη σκηνή του Dancing With the Stars η Νικολέττα Καρρά και ο Θοδωρής Παναγάκος.

Η ηθοποιός, όμως, έγινε λίγο παραπάνω επιθετική και κάποια στιγμή ο χορευτής "έφαγε" μπουνιά! Για αρκετά λεπτά μετά το τέλος της εμφάνισης δεν μπορούσε να συνέλθει

Η κριτική επιτροπή της δίνει 32 βαθμούς.

Έκπληξη για τους κριτές η εμφάνιση της Χριστίνας Αλούπη που την καλωσορίζουν ξανά στο show με 30 βαθμούς.

Από τις χαμηλότερες βαθμολογίες απέσπασαν ο Θανάσης Βισκαδουράκης που πήρε 26 βαθμούς και που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος υπό τους ήχους του "Σ' έχω ερωτευθεί" του Σάκη Ρουβά πραγματοποιεί μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση που όμως δεν αρκεί για να ξεπεράσει τους 24 βαθμούς.

Πηγή: madata
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ