2014-11-18 20:56:53
Φωτογραφία για Ο Μήτρογλου ΕΧΑΣΕ 4 κιλά και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό [photo]
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας... στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν το πρόγραμμά τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, με τον Μήτρογλου να εντυπωσιάζει με τη διάθεση που δείχνει την τελευταία εβδομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δούλεψαν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασής τους και την ταχυδύναμη. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, βελτιώνοντας το passing game.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη και τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο Κώστας Μήτρογλου που εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή και πήγαινε στο Ρέντη, ακόμη κι όταν ο Μίτσελ είχε δώσει τριήμερο ρεπό στους εναπομείναντες παίκτες.

Ο διεθνής φορ, θέλησε να καλύψει το χαμένο έδαφος και κόπιασε πολύ το τελευταίο διάστημα, γι αυτό και έχασε τέσσερα κιλά, κάτι που ικανοποίησε τον Μίτσελ, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θα έχει στη διαθεση του έναν αναγεννημένο Μήτρογλου, τον Μπενίτες και τον Διαμαντάκο.

Όσον αφορά την προαναγγελθείσα μήνυση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Πειραιά θα τη δεχθούν με ευχαρίστηση, αφού αυτός ήταν και ο σκοπός των καταγγελιών του Ολυμπιακού στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ