2014-11-18 22:23:21
Φωτογραφία για ΜΕ... ΜΑΝΤΖΑΡΗ Η 2η ΕΚΠΟΜΠΗ RED EUROLEAGUE!
Την δεύτερη εκπομπή «Red Euroleague» θα παρουσιάσει αύριο στο επίσημο κανάλι του στο YouToube ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια. Καλεσμένος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πρωτοπορεί από πέρυσι με απευθείας μετάδοση των συνεντεύξεων προπονητή, παικτών και πλάνα από τις προπονήσεις στο επίσημο κανάλι της στο YouToube και φέτος κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στην Ευρωλίγκα, προβάλετε η εκπομπή «Red Euroleague», με καλεσμένους έναν παίκτη και έναν ρεπόρτερ της ομάδας. Εκτός από… κουβέντα για τα θέματα της ομάδας, προβάλλονται και βίντεο που αφορούν το σύλλογο.

Αύριο Τετάρτη (19/11) θα προβληθεί η δεύτερη εκπομπή της σεζόν. Αρχικά, στις 15:30, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα μιλήσει για το παιχνίδι με τη Βαλένθια
. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στις 16:00, θα μεταδοθεί live από το www.youtube.com/user/olympiacosbcgr η εκπομπή με καλεσμένο τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής γκαρντ θα μιλήσει λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα. Στην εκπομπή θα σχολιάσει την επικαιρότητα ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Στεφάνου.

Επίσης θα προβληθεί μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπράιαντ Ντάνστον. Θα μάθετε τι πιστεύει ο φόργουορντ της Γαλατά, Ζόραν Έρτσεγκ, για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την εξέλιξη του ομίλου γενικότερα.

Τέλος, θα προβληθεί συνέντευξη του νέου σταρ της Βαλένθια, Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος μίλησε για τη «μονομαχία» της Πέμπτης στο παρκέ του ΣΕΦ και την πρόκληση να αντιμετωπίσει τον Βασίλη Σπανούλη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ