2014-11-20 16:01:39
Φωτογραφία για ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Άδωνις Γεωργιάδης: Είστε εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ

"Μία είναι η λύση. Να φύγει αμέσως αυτή η κυβέρνηση. Εδώ και τώρα εκλογές. Καμία συναίνεση για εκλογή Προέδρου από αυτή τη βουλή. Οι 180 βουλευτές που ζητάτε είναι όνειρο θερινής νυκτός. Καμία συναίνεση στην κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ", δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, από το βήμα της βουλής.

Η δήλωση αυτή του κ. Λαφαζάνη έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη, στον ''Real Fm'', ότι μπορούν να οριστούν εκλογές ανεξάρτητα από την εκλογή του Προέδρου.

Στη συνέχεια, ευθεία επίθεση κατά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, εξαπέλυσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής, λέγοντας του ότι είναι εκτός κομματικής γραμμής, με αφορμή όσα είπε για την πρόταση - βόμβα του Γιώργου Σταθάκη.

Και ενώ οι κ.κ
. Λαφαζάνης και Γεωργιάδης έδιναν μάχη για τις δηλώσεις Σταθάκη, σε... διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, λίγες ώρες μετά την πρόταση-βόμβα στον ''Real FM'' να ορίσει η κυβέρνηση από τώρα την ημερομηνία των εκλογών και να εκλεγεί συναινετικά Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. «Η δήλωσή μου στην πρωινή συνέντευξη αφορά στην αναγκαιότητα η κυβέρνηση να συναινέσει στη διενέργεια βουλευτικών εκλογών την άνοιξη. Η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας μπορεί μόνο τότε να προκύψει με συναινετικές διαδικασίες, με βάση τους νέους πραγματικούς πολιτικούς συσχετισμούς».

Παππάς: Δεν έχει αλλάξει η θέση μας

Σημειωτέον, ότι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την κατηγορηματική θέση πως «τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με την πρόταση που έχει καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Σταθάκη, ο εξ απορρήτων συνεργάτης του κ. Τσίπρα τόνισε: «Εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη θέση που λέει πως η χώρα χρειάζεται εκλογές... χθες. Αυτή η Βουλή δεν έχει τη νομιμοποίηση να υπογράψει αυτές τις συμφωνίες και πρέπει με συντεταγμένο τρόπο να οδηγηθούμε στην κάλπη».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ