2014-11-22 09:59:07
Φωτογραφία για «Δεν πρόλαβα τις εποχές που όλοι στην τηλεόραση ήταν καλοπληρωμένοι»
Oι επαγγελματικές επιλογές της φαίνονται καλά μελετημένες. Με τι γνώμονα διαλέγει η Ευγενία Δημητροπούλου τις δουλείες της; Είναι το οικονομικό;

«Κατ' αρχάς, από το «Νησί» δεν έχω πληρωθεί ακόμη ολόκληρο το ποσό. Έτσι κι αλλιώς, δεν ήμουν από τα άτομα που θα είχαν ή θα διεκδικούσαν ένα μεγάλο κασέ στην τηλεόραση. Δεν πρόλαβα τις εποχές που όλοι στην τηλεόραση ήταν καλοπληρωμένοι. Υπήρξαν περίοδοι μάλιστα που δεν με πλήρωσαν από κάποιες δουλειές και αισθάνθηκα λιγάκι άβολα, γιατί αναγκάστηκα να στηριχτώ οικονομικά στους γονείς μου. Σε μια άλλη Ελλάδα και σε μια άλλη πραγματικότητα, εμείς θα έπρεπε να βοηθάμε τους γονείς μας και όχι εκείνοι εμάς».

Όσο για το αν ήταν ξαφνική η αναγνωρισιμότητα της; «Ήταν ένα σίριαλ που με έκανε γνωστή σε πάρα πολύ κόσμο. Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν η πρώτη μου δουλειά. Δούλευα ήδη τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε δεν ένιωσα το ξαφνικό «μπαμ». Μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν ήταν κάτι περίεργο. Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στην Κρήτη και μείναμε εκεί για καιρό. 'Όταν γύρισα στην Αθήνα, νόμιζα ότι δεν θα με αναγνώριζε κανένας. Όταν διαπίστωσα ότι συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη», καταλήγει στο περιοδικό Εγώ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ