2014-11-22 22:34:18
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ... ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 σετ του ΟΠΕ Ρεθύμνου στο Ρέντη και πέτυχε την 6η νίκη σε 7 ματς στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ των πρωταγωνιστων:

Γιάννης Νικολάκης: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ σοβαρά. Θέλω τέτοιες εμφανίσεις. Η ομάδα ήταν καταιγιστική με πολύ καλό σέρβις, με αποτέλεσμα να μην γίνει παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας του Ρεθύμνου, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος και αποφασιστικός. Είχαμε μια πολύ εύκολη νίκη που μας βοηθάει για αυτό που κάνουν τα κορίτσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοια σοβαρότητα χρειάζεται για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου αυτή τη σεζόν».

Leticia Boscacci: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα, με πολύ συγκέντρωση και τώρα σκεφτόμαστε την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε στο Βέλγιο. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένες για αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: « Ήταν ένα εύκολο τρίποντο για μας. Από κει και πέρα μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένες και δεν μας παρέσυρε ο αντίπαλος. Πιέσαμε στο σέρβις και για αυτό τα σετ κύλησαν σχετικά εύκολα για μας»."
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ