2014-11-25 15:56:09
Φωτογραφία για Ο Πασχάλης για δύο Live εμφανίσεις στην Πάτρα
Δύο ξεχωριστές βραδιές έχει ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα το γνώριμο στέκι διασκέδασης της Πάτρας, το Disco Room στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως.

Το πρώτο event θα γίνει την Πέμπτη 27/11/2014 το βράδυ και θα είναι όπως αναφέρουν οι σχετικές αφίσες, ένα fashion night με μουσικές και χορευτικές εκπλήξεις. Χορευτικά την βραδιά έχει επιμεληθεί η σχολή Dirty Dancing και η Eleni Andriopoulou.

Την δε Παρασκευή 28/11/2014 στην γιορτινή Πάτρα λόγω και του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα το σαββατοκύριακο, θα καταφθάσει ο διαχρονικός και αγέραστος Πασχάλης για μία μοναδική live εμφάνιση στο Disco Room. Ο Πασχάλης έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα και η τελευταία φορά ήταν την Τσικνοπέμπτη του 2014 στον Φάρο. Στο Disco Room ο Πασχάλης είχε ξαναέρθει τον Απρίλιο του 2013.

«Παραδώσου λοιπόν», «Αν μια μέρα σε χάσω», «Σ’ έχω δει κάπου σε ξέρω», «Τζοάννα», "Όταν Πηγαίναμε Μαζί Σχολείο", "Μάθημα σολφέζ", «Κατερίνα Κατερινάκι», «Φύγε σε παρακαλώ» και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Πασχάλη αναμένεται να δώσουν το σύνθημα διασκέδασης και κεφιού το βράδυ αυτής της Παρασκευής στο δημοφιλές στέκι της Πάτρας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00.

Να θυμίσουμε ότι ο Πασχάλης αγαπά την Πάτρα και για έναν ακόμη λόγο. Εδώ σπούδασε πριν από μερικά χρόνια ο γιός του.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ